Coaching

Groei en ontwikkeling door coaching

Coaching heeft alles te maken met groei en ontwikkeling, zowel persoonlijk als in je werk. Groei van medewerkers in een organisatie betekent in de regel ook groei van de organisatie. Ieder mens beschikt over een uniek palet van mogelijkheden en kwaliteiten en talenten. InRo human capital heeft als doel om deze verder te helpen ontwikkelen. Zo kun je de regie over je eigen leven en werk (weer) meer in handen kunt nemen. Wij halen op gelijkwaardige basis het allerbeste in mensen naar boven. Wij hanteren daarbij een Holistische benadering.

Persoonlijk maatwerk

Coaching is persoonlijk en maatwerk, dat nemen wij serieus. Wij zijn professionals die goed opgeleid zijn en stoelen op jaren lange ervaring opgedaan in dit mooie vak. Bovendien maken wij gebruik van bewezen coachtechnieken en methodieken en/of interventies. Tevens zetten wij altijd een gedegen assessment in om tot de kern te kunnen komen. InRo beschikt over een eigen en uitgebreid assessment centrum.

Je kunt bij ons terecht voor loopbaancoaching, leiderschapscoaching, executivecoaching en teamcoaching en TMA-coaching. Gemiddeld genomen bestaat een traject uit 8 tot 10 sessies. Deze zijn verdeeld over vier tot zes maanden. Iedere sessie bestaat uit twee uur. Heb je meer behoefte aan loopbaanadvies, ook dan kun je bij ons terecht.

InRo heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, mede daarom kiezen wij ervoor om aangesloten te zijn bij beroepsverenigingen. De belangrijkst in ons vakgebied zijn NOLOC en NOBCO. Met trots dragen wij beide logo’s.