Over ons

InRo human capital bestaat uit een team van ervaren trainers en coaches. Het bedrijf is opgericht door Ineke Jochems en Rob van der Zeijde.

Ineke Jochems

Ineke heeft zich van jongs af aan afgevraagd wat nu redenen zijn voor mensen om te doen wat ze doen. Hoe komen verschillen tussen mensen tot stand? Hoe ontplooien mensen zich? Wat houdt hen bezig en wat is nodig om in beweging te blijven of te komen? Aandacht voor mensen en hun ontwikkeling loopt als een rode draad door het leven van Ineke.

Twaalf jaar heeft ze vol overgave in de gezondheidszorg gewerkt, waarna ze de overstap heeft gemaakt naar de commerciële dienstverlening. Daarin is ze vijftien jaar werkzaam geweest bij diverse bedrijven in verschillende functies.Parallel aan haar werk is ze zich gaan verdiepen en heeft verscheidene studies gedaan waaronder; psychologie, enneagram, mediation, systemisch werken en yoga en meditatie.

Tijdens een sabbatical van acht maanden heeft Ineke een Yoga school in Thailand opgericht. Deze ervaring heeft haar nog meer met zichzelf in verbinding gebracht. Van daaruit wilde ze verder met datgene waar haar hart ligt. Werken met mensen, met bezieling. Coachen en trainen met als doel mensen en organisaties te helpen ontwikkelen, verbinding te maken, dichter bij de kern te komen van waar het werkelijk om gaat.

Terug in Nederland is ze samen met Rob van der Zeijde haar eigen onderneming gestart; InRo human capital. Ze werkt en handelt vanuit haar eigen kracht en met een heldere visie.
Zingeving zorgt voor energieën vanuit de mens zelf en levert vitaliteit, levensvreugde, succes en plezier. Kenmerken van Ineke’s werkwijze en resultaten zijn transparantie, vertrouwen, doortastendheid en zuiverheid. Door haar uitgebreide kennis kan ze snel schakelen, inschatten wat nodig is en daarbij de juiste methodiek kiezen.

Rob van der Zeijde

Mijn passie ligt in het werken in een zakelijke omgeving. Ik ben een psycholoog met hart voor mensen. Ik richt mij zowel op de ontwikkeling van de persoon als de functionaris.
Rode draad in mijn werk is het ontwikkelen van Inzicht, Kennis, Kunde en het Doen. Waarbij het laatste draait om het borgen van (nieuwe) vaardigheden.
Mijn vertrekpunt is altijd het menselijk gedrag, van daaruit ligt mijn focus bij het realiseren van gestelde doelen. Dit vormt de basis voor succes. Ik vind het geweldig om mensen verder te brengen dan zijzelf, op eigen kracht gekomen zouden zijn.